Direktörün Mesajı

1984 yılında açıldığı ilk günden beri Göz Vakfı olarak halkımızın göz sağlığını korumak temel ilkemiz oldu. O tarihten itibaren tüm merkezlerimizde, doktor ve sağlık çalışanlarımız ile birlikte etik, güleryüzlü ve bilimsel olarak hastalarımızın göz sağlığı ile ilgili tanı, teşhis ve tedavilerini en son teknoloji ile donatılmış cihazlar aracılığı ile yapmaktayız.

Türkiye’nin ilk göz hastanesi olarak sorumluluğumuzun bilincinde olduk ve her zaman göz sağlığı ile ilgili ilkleri sağlık merkezlerimizde uygulayarak öncü rolümüzü elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık. Hizmet verirken bir vakıf olmamız nedeni ile hastalarımıza hizmet, ticari kaygıların her zaman önünde yer aldı.

Şu an Göz Vakfı toplam 32 göz doktoru ve 100’ü aşkın sağlık personeli ile 3 merkezde göz ile ilgili tüm branşlarda her türlü tanı ve tedaviyi uygulamaktadır. Lazer ile katarakt cerrahisi, trifokal akıllı lensler, refraktif kusurların femtosaniye laser ile düzeltilmesi, retinal cerrahi işlemler ve oküloplastik cerrahi gibi son dönemde teknolojik gelişmelerin yoğun olarak gündemde olduğu işlemleri eksiksiz gerçekleştirmekteyiz. Türkiye’nin en çok hasta tedavi eden göz merkezlerinden biri olmamız, vakfımızın desteği ve donanımlı doktor kadromuzun sayesinde olmaktadır. Doktorlarımız sadece tıbbi olarak değil, bilimsel açıdan da gerek uluslararası kongre katılımları, gerekse de kongrelerde konuşmacı olarak bilimsel aktivitelerini sürdürmektedirler.

Göz Vakfı ailesi olarak geçmişten günümüze sürdürdüğümüz hizmet aşkının gelecekte de tüm hastalarımız için artarak devam edeceğinden eminiz. Türkiye’de göz sağlığının korunmasında her zaman söz sahibi olan bir kurum olarak yenilikçi, etik ve doğru hizmet vermeye var gücümüzle çalışacağız.

“Aydınlık Bir Yaşam İçin”

Doç.Dr. Barış Yeniad
Direktör - Başhekim