Adres Bilgilerimiz

Sinandede Mah. Barutluk Cad.No:92 Yıldırım / BURSA / TÜRKİYE

info@gozvakfi.com

Ulaşım Bilgileri & İletişim Formu

Sayfanın altında bulunan Form aracılığı ile Hastanemize bilgilendirme yapabilirsiniz.

BALIKESİR,BANDIRMA, ÜNİVERSİTE, İZMİR YOLU istikametinden gelenler

İzmir yolundan Bursa istikametine devam edilir. Kent Meydanı (Eski Santral Garaj) geçilir. Eskişehir, Ankara istikametine devam edilir. Sağdaki ilk (BP) benzin istasyonu nu geçince ilk aradan sağa dönülür. 100 metre ilerledikten sonra ana caddeden sola dönülür. 100 metre ilerlenip foto kumrunun karşısından sağa dönülür. 300 metre ilerledikten sonra sola dönülür. 50 metre ileride Yıldırım Göz Merkezine ulaşmış olursunuz.

YENİŞEHİR, İNEGÖL, KESTEL, GÜRSÜ istikametinden gelenler

Kestel, Gürsü istikametinden Bursa ya doğru devam edilir. Yüksek İhtisas Kavşağından (Eski Fakülte) sola dönülür. Yukarı çıkarken ilk lambalardan sağa dönülür. 3 km ileride sağda Yıldırım Göz Merkezine ulaşmış olursunuz.

İSTANBUL, YALOVA, ORHANGAZİ istikametinden gelenler

Terminal den Bursa istikametine devam edilir. Kent Meydanı (Santral Garaj) kavşağından sola Ankara istikametine dönülür ve devam edilir. Sağdaki ilk (BP) benzin istasyonu nu geçince ilk aradan sağa dönülür. 100 metre ilerledikten sonra ana caddeden sola dönülür. 100 metre ilerlenip foto kumrunun karşısından sağa dönülür. 300 metre ilerledikten sonra sola dönülür. 50 metre ileride Yıldırım Göz Merkezine ulaşmış olursunuz.

İletişim Formu