Dr. Bora YOLDEMİR

Dr. Bora YOLDEMİR

Doğum Yeri ve Yılı: Balıkesir - 1978

Yabancı Dil: İngilizce

Eğitim & İhtisas: İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ünvan: Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı

Çalıştığı Kurumlar:

• Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Özel Universal Hastaneler Grubu
  • Gata
  • Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi
  • Kırklareli Devlet Hastanesi
  • İstanbul GOP Başarı Hastanesi
  • Göz Vakfı, Bayrampaşa Göz Hastanesi

Aldığı Bilimsel Eğitimler:

• Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi Algoloji ( Ağrı ) Ünitesinde toplam 9 ay medikal ve girişimsel algoloji eğitimi (2006-2010) | (Algoloji uzmanı Dr.Tayfun Aldemir tarafından verilmiş, Dr.Tayfun Aldemir ve başhekimlik tarafından belgelendirilmiştir )
  • Siyami Ersek Kalp Damar Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesi İleri Kardiak Anestezi Eğitimi ( 15 gün ) ( 2010 ) ( Prof.Dr.Zuhal Aykaç )
  • GATA Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Periferik Blokları Teorik ve Pratik Kursu,Ankara,2011
  • Mekanik Ventilasyon Kursu,Türk Yoğun Bakım Derneği,Adana,2013

Uzmanlık Bitirme Tezi:

• Pediatrik nöroşirurji hastalarında subklavyan ven ve eksternal juguler ven yoluyla santral venöz kateterizasyon uygulamalarının karşılaştırılması. ( 2010 )